Wasdoekfakkels 750/30 zwart (set van 2 stuks), incl. druipschalen

Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs  8,95 Normale prijs  12,69
geen:
De Wasdoekfakkels van Bolsius zijn fakkels om mee te lopen. Aantal branduren: 1,25
Art.nr.:
103623659677

Wasdoekfakkels

Deze wasdoekfakkels zijn speciaal gemaakt om mee te lopen, dus goed te gebruiken voor optochten, evenementen, gedenkbijeenkomsten, avondwandelingen en fakkeltochten. Ook zijn deze fakkels ideaal om tijdelijk een pad te markeren of voor extra sfeer tijdens een feestje, als toevoeging op de tuindecoratie. De grote fakkelvlam zorgt voor een mooie gloed aan de omgeving met dansende schaduwen.De fakkels van wasdoek worden inclusief druipschaaltjes geleverd en zijn verkrijgbaar per set van 2 stuks. Voor het aansteken van een wasdoekfakkel houd je simpelweg een vuurtje bij de punt van de fakkel. Als het randje iets gerafeld is kun je daar de fakkel eenvoudig aan aansteken. Bij meerdere fakkels kun je ze snel aan elkaar aanmaken.

Fakkelafdalingen

Deze fakkels worden ook gebruikt voor fakkelafdalingen bij het skiën. Het is een mooi gezicht om een lange stoet skiërs met wasdoekfakkels in de hand, in het donker, van de berg af te zien komen. Dit gebeurd alleen door geoefende skiërs en met toestemming van de lokale autoriteiten. Houdt daarbij de brandende fakkel zover mogelijk van je lichaam.

Wasdoekfakkel specificaties

  • De prijs is per set van 2 stuks
  • Minimale afname is 3 setjes
  • Grote dansende vlam
  • Merk: Bolsius
  • Maat: 750/30, 75 cm lang en 3 cm in diameter
  • Brandtijd: circa 1 uur en 15 minuten (minder bij wind)
  • Kleur: zwart
Let op! Bij harde wind (vanaf circa 4 bft) bestaat de kans dat de fakkel te snel en daardoor niet goed opbrandt. Wees altijd voorzichtig met het branden van fakkels en gebruik het druipschaaltje.
Video met brandende wasdoekfakkel:
Meer informatie
SKU 103623659677
Kleur taupe
Maat 750/30
Branduren 1

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten