Buitenkaarsen - Terras & Tuin

Maak het gezellig in de tuin met de buitenkaarsen van Bolsius en Gusta. Zet een aantal mooie glazen op de terrastafel, maak een sfeervol vuurtje in de vuurschaal, steek een paar fakkels in de tuin, brandt een buiten kaars en laat het terras verlichten met een paar terraskaarsen, zoals de patiolight. Zet een paar stompkaarsen in een windlicht, kaarsen voor buiten op de terrastafel en verwarm je aan een zweedse fakkel. Je kunt prima kaarsen buiten branden, zolang de wind weinig of geen vat op de vlam kan krijgen. Dit kan door houders, lantaarns en glazen voor de buiten kaars te gebruiken. Geniet van buiten!

33 producten

33 producten

Buitenkaarsen - Terras & Tuin

Als het weer het toelaat genieten we massaal van tuin, park, terras, balkon, veranda of andere buitenruimte. Deze plek maken we graag gezellig en sfeervol met een aantal leuke items. Echte sfeermakers hiervoor zijn buitenkaarsen en fakkels. Het branden van een kaars buiten of fakkel geeft een mooie warme gloed aan de omgeving en de dansende vlammen werpen mooie schaduwen. Je kunt het houden bij een aantal leuke terraskaarsjes of kleine buiten kaarsen in een lantaarn voor een gezellig avondje of helemaal los gaan voor een spetterend tuinfeest. In het laatste geval is het mooi om verschillende terraskaarsen en buitenkaarsen, gegroepeerd, in de ruimte neer te zetten. Zorg er voor dat de kaarsen buiten op plakken staan waar mensen er niet tegenaan lopen of waar teveel wind is. Om eventueel wind te weren kun je gebruik maken van windlichten, glazen of lantaarns. Ook kun je kiezen voor buitenkaarsen waarbij de vlam in het glas of potje zit, zoals bij grafkaarsen (met deksel) of gevulde glazen met hoge rand. De patiolights en twilights zijn als terraskaars zeer geschikt om op de buitentafel te zetten.

Buitenkaars kopen

Alle buitenkaarsen van Bolsius en andere merken bestelt u met online voordeel in onze kaarsen webshop. Zoekt u sfeervolle kaarsen voor in de tuin, op het terras, balkon of op de camping? In deze kaarsenshop het hele Bolsius assortiment tuinkaarsen, terraskaarsen en fakkels. Bovendien kunt u nu tevens Zweedse Fakkels, windlichten, windfakkels en de Gekleurde Vlam Fakkels van Living Colors in de webshop bestellen!
Hieronder vindt u het hele buitensfeer-aanbod. Via de links navigeert u naar de betreffende categorie voor meer informatie.
- Geurglazen
- Bolsius Aromatic Geurkaarsen
- Zweedse Fakkels
- Windfakkels
- Tuinfakkels
- Oval Lights
- Twilights en patiolights
- Vlamschalen
- Windlichten
- Gekleurde Vlam Fakkels
Natuurlijk hebben we ook het gehele assortiment citronella kaarsen en theelichten. Maak het sfeervol en gezellig in de tuin met de tuinsfeeratikelen van VanKaarstotServet!