Wierookstokjes

Kunt u ook zo van bepaalde geuren genieten? Dat u ineens een mooie associatie krijgt met een geur als sandalwood of fijne vakantieherinneringen bij de geur lavendel. Dan is het gebruik van wierookstokjes zeker het proberen waard. Deze natuurlijke collectie van Bolsius zal u verder in vervoering brengen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bolsius Wierookstokjes gebruiken

Een mooie aanvulling van Bolsius op het assortiment kaarsen zijn de wierookstokjes. Deze stokjes passen goed bij de geurkaarsen collecties van Bolsius Aromatic en Accents en zijn van dezelfde hoge kwaliteit. De wierookstokjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en ruiken puur en echt. Voor deze geurstokjes zijn dezelfde geuren gebruikt als de geurkaarsen van Aromatic. Op die manier kunt u ze goed combineren met de bekende geurglazen, geurtheelichten, geurdiffusers en geurstompkaarsen. U kunt zelf een mooie set geurkaarsen samenstellen waar deze wierookstokjes ook bij horen. U steekt de stokjes eenvoudig aan en de rook geeft een subtiele geur aan de ruimte. Geniet van de geuren rozen, fresh linen, sandalwood, lavendel, sinaasappel en sugar & spice. De verpakking bestaat uit 20 stokjes van bijna 30 cm lang.

Wierookstokjes specificaties

• Gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten
• Merk: Bolsius
• Maat: 297/8 (29,7 cm lang en 8 mm in diameter)
• 7 heerlijke geuren
• Prima te combineren met het Bolsius Aromatic assortiment
• Voordelig geprijsd

Wierookstokjes van Bolsius kopen

Bij Van Kaars tot Servet hebt u keuze uit de gehele collectie van Bolsius, waaronder ook alle geurkaarsen en wierookstokjes. In deze shop kunt u de wierook stokjes kopen tegen voordelige prijzen en met de beste service. Bovendien kunt u de wierookstokjes en geurkaarsen eenvoudig combineren tijdens het bestellen.