Stompkaarsen Bolsius

Bolsius Stompkaarsen zijn van hoge kwaliteit met uitstekende brandeigenschappen. De stompkaarsen behoren tot het basisassortiment van Bolsius, al vanaf het begin. Deze kaarsen met stompe bovenkant zijn altijd populair gebleven. Ze hebben een stijlvolle cilindervorm, een lange brandtijd en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Bovendien branden Bolsius Stompkaarsen heel mooi op met een stabiele vlam. Tijdens de zomermaanden wordt vaak witte en licht gekleurde stompkaarsen gebrand, terwijl in de wintermaanden en tijdens de kerstperiode de donkergekleurde, rode en ivoorkleurige stompkaarsen het best verkocht zijn. De stompkaarsen zijn mooi te combineren met een aantal waxinelichten. Met behulp van het filter kiest u voor de gewenste maat en kleur.

Pagina

Toon 1-60 van 175 producten

Pagina

Toon 1-60 van 175 producten

Bolsius Stompkaarsen kopen online

Bolsius Stompkaarsen behoren tot de meest gebrande kaarsen. Deze stompkaarsen zijn van hoge kwaliteit en hebben uitstekende brandeigenschappen. In Nederland en België brandt bijna iedereen wel eens een kaars. Vaak zijn dit stompkaarsen en heel vaak zijn deze van het merk Bolsius. Zo kent iedereen deze meest verkochte kaarsen en heeft vaak zelf wel eens deze kaarsen aangestoken. Het branden van kaarsen is al een heel oud gebruik. Vroeger waren kaarsen vanwege hun warmte en licht ook functioneel bruikbaar. Tegenwoordig gaat het vooral om de sfeer van de kaarsen, want het licht van een kaarsenvlam is warm en legt een kalme sluier over de ruimte. Niet voor niks dat ze ook veel gebrand worden voor de romantiek. Bovendien geeft het licht van een kaarsenpit vaak een dansend, beweeglijk licht, waardoor de ruimte een mystieke dynamiek krijgt.

Soorten stompkaarsen

Zoals u weet komen de Stompkaarsen van Bolsius voor in vele maten en kleuren, zo vindt u altijd wel een exemplaar dat naar uw wens is. De zogenaamde stomp-kaarsen bewijzen zich al jaren als kwaliteitskaars in menig interieur. De Bolsius stompkaarsen zijn stijlvol, hebben een lange brandduur en branden mooi op. De maat wordt in mm aangegeven achter de productnaam (hoogte/ diameter). In deze shop kunt u de brede kaarsen met een stompe bovenkant tegen lage prijzen online kopen.
Ook heeft u keuze uit een serie Bolsius stompkaarsen ivoor met bijzondere maten. De maten lopen uiteen van 250/30 tot 500/80 (lengte/ diameter in mm), daarvoor gaat u naar de categorie stompkaarsen/ kerkkaarsen..
Denkt u ook aan de kaarsen-onderzetters? Bij VanKaarstotServet heeft u keuze uit een een mooie collecte onderzetters voor kaarsen

Bolsius Stompkaarsen Informatie

• Verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende maten
• Goede brandeigenschappen, de stompkaarsen walmen en roeten niet
• Lange brandtijd
• Stijlvol design
• Het hele assortiment kaarsen voordelig online te koop bij VanKaarstotServet
• De eventuele wikkel om de kaars kunt u er eenvoudig afhalen. De Bolsius stompkaarsen kunt u onderhouden door zo nodig de pit bij te knippen op 0,75 cm en overtollig kaarsvet bij de randen weg te snijden. Zet de kaarsen niet in de volle zon en brand ze op een rustige plek voor een mooie stabiele vlam.