Bolsius Rustieke kaarsen 300/100

De grote rustieke kaarsen van 300/100 zijn een bijzondere productgroep. Door de grote van 30 cm hoog en 10 cm in diameter zijn het echte blikvangers in huis. Deze grote rustieke kaarsen hebben een hele lange brandtijd en branden mooi op, zonder walmen of roeten. Denk aan het onderhoud van de kaarsen door de pit op 0,75 cm te houden en het overtollige kaarsvet langs de randen weg te snijden. Combineer deze grote rustieke kaarsen met andere kaarsen uit de Bolsius rustiek serie voor een mooie kaarsenset die veel sfeer brengt in huis.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bolsius Rustieke stompkaarsen 300/100

De Bolsius Rustieke stompkaarsen 300/100 zijn de grootste kaarsen uit het rustiek-assortiment. Met een hoogte van maar liefst 30 cm en een diameter van 10 cm hebt u echt een eyecatcher in huis met deze grote rustieke stompkaarsen. Het is een mooi gezicht om zo'n grote kaars toe te voegen aan de kaarsenset. U kunt daar bijvoorbeeld een mooie Gusta Acacia Serveerplank voor gebruiken of een onderzettern uit het Bolsius assortiment. Omdat ze in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, zult u altijd een passende rustieke kaars vinden. De rustieke kaarsen van Bolsius zijn door en door gekleurd en danken hun naam aan de rustieke look. De Bolsius Rustiek kaars 300/100 heeft een brandtijd van maar liefst 200 uur! De kaars brandt met een rustige vlam.
Verzorg de kaars door overtollig kaarsvet langs de rand met een mesje weg te snijden en houdt de lont op circa 0,75 cm lengte. Zet de kaars op een rustige plek, uit de zon en niet boven de verwarming voor een stabiele vlam.

Bolsius Rustieke kaarsen maten

Naast deze grote stompkaars 300/100 hebben we ook de andere maten uit het rustieke stompkaarsen assortiment op voorraad. Deze kaars is mooi om te combineren met een kleinere kaars, zoals de Rustieke kaars 130/68. Voor het opmaken van een leuke kaarsenset adviseren we één van deze mooie kaarsen onderzetters