Bolsius Rustieke Stompkaarsen

De meest verkochte stompkaarsen zijn de rustieke stompkaarsen en deze koopt u tegen zeer scherpe prijzen bij VanKaarstotServet. Door de goede brandeigenschappen en lange brandtijd geven veel mensen de voorkeur aan de rustieke kaarsen van Bolsius. De rustieke stompkaarsen-serie wordt regelmatig uitgebreid door Bolsius. De Divine Earth collectie bestaat uit kaarsen met een groen karakter en heeft een groene missie om de belasting van het milieu te verkleinen. De maat van de rustiek-kaarsen wordt aangegeven als hoogte/ diameter in mm. In het menu kunt u uw selectie verfijnen op maat en kleur.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bolsius Rustieke Stompkaarsen

Bij vanKaarstotServet is het hele assortiment rustieke stompkaarsen verkrijgbaar. Voor de Bolsius stompkaarsen met rustiek look betekent dit een keuze uit vele maten en nog meer kleuren. Oneindig goed te combineren dus. En u zult altijd een mooie aanvulling vinden voor uw kaarsenset. Daarom zijn deze rustiek-stompkaarsen ook de meest verkochte kaarsen in Nederland en België. Het assortiment wordt jaarlijks uitgebreid met nieuwe kleuren en maten. De Rustieke stompkaarsen van Bolsius zijn door en door gekleurd en hebben goede brandeigenschappen.
De 200/100 hebben een brandduur van 125 uren en de 300/100 maar liefst 200 uur! Zo heeft u lange tijd plezier van onze Bolsius Rustieke Stompkaarsen. in het menu kunt u selecteren op kleur en maat.

Bolsius Shine Rustiek kaarsen

De serie Shine van Bolsius zijn kaarsen die geproduceerd met een verkleinde voetafdruk. Er worden geen dierlijke vetten en palmolie gebruikt. Wel is er 25% plantaardige was uit Europa aan de kaarsen toegevoegd. Dit beperkt de schadelijke gevolgen van het transport.

Denkt u ook aan de kaarsen-onderzetters? Hier het overzicht: onderzetter kaarsen.