Alle Bolsius kaarsen

Bolsius kaarsen zijn er in een grote hoeveelheid maten en kleuren. De kwaliteit is hoog en de Bolsius kaarsen worden hier voordelig verkocht. Om de kaarsen per collectie te bekijken klikt u voor de categorie kaarsen.
In de huidige categorie Bolsius Kaarsen heeft u het gehele assortiment kaarsen en accessoires in één overzicht. Het overzicht bevat meer dan 1000 verschillende kaarsen, in alle kleuren, geuren, maten en prijsklassen. Ook de andere merken zijn hier voor de volledigheid toegevoegd. U kunt in de desktopversie links (in het groen) selecteren op prijs, merk, kleur, geur en maat. Op deze manier kunt u precies vinden wat u zoekt. U kunt natuurlijk ook de zoekbalk linksboven gebruiken voor het zoeken naar de gewenste Bolsius kaarsen.

24 producten

24 producten

Bolsius Kaarsen

Bolsius kaarsen zijn de populairste kaarsen in Nederland. En dat is niet voor niks. Het Bolsius assortiment bestaat uit een grote hoeveelheid soorten en maten kaarsen met vele verschillende kleuren. Bovendien wordt de collectie elk jaar uitgebreid met nieuwe kaarsen. Zo heeft u altijd wel een passende kaars voor uw interieur of voor een bepaalde avond of event. Bolsius Kaarsen staan bekend om hun goede kwaliteit; zowel de theelichten, drijfkaarsen, geurglazen, rustieke kaarsen, stompkaarsen en fakkels branden mooi en schoon op. En als u de kaars goed onderhoud en op de juiste plek zet zal de kaars nooit wakkeren, roeten en walmen. U kunt kaarsen het beste op een rustige plek branden en bij de grotere kaarsen kan het overtollige kaarsvet langs de rand weggesneden worden. De lont kunt u op 0,75 cm knippen voor een goede vlam en brandeigenschappen. De maat van de kaarsen wordt aangegeven als hoogte/ breedte in millimeters. 200/100 gaat dus over een kaars van 20 cm hoog en 10 cm in diameter. De meest populaire serie Bolsius kaarsen zijn de rustieke kaarsen. Deze collectie heeft een grote verscheidenheid in maat en kleur. Klik hier voor de populaire Rustieke kaarsen zijn door en door gekleurd en zijn mooi om met elkaar te combineren.

Voordelen van de Bolsius Kaarsen

• Grote collectie kaarsen met veel keus in kleur, geur en maat
• Goede brandeigenschappen met stabiele vlam
• Walmen en roeten niet
• Assortiment wordt continue uitgebreid en vernieuwd
• U kunt Bolsius kaarsen kopen tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding

Bolsius is continu in ontwikkeling en zorgt elke seizoen voor nieuwe producten, zodat het assortiment aantrekkelijk blijft. Het aanbod van Bolsius kent een grote verscheidenheid, zowel voor winter en zomer, voor binnen en buiten, voor seizoenen en feestdagen. Voor ieder interieur en elke gelegenheid hebben wij een passende Bolsius Kaars verkrijgbaar.

Bolsius Kaars kopen bij VanKaarstotServet

Een Bolsius kaars kopen is eenvoudig en voordelig bij VanKaarstotServet. Selecteer de gewenste kaarsen met behulp van een zoekopdracht of door te filteren en kies u gewenste Bolsius kaarsen. Vervolgens klikt u het gewenste aantal en kunt u eenvoudig het bestelproces afronden. Naast de Bolsius Kaarsen bevat de webshop nog duizenden andere artikelen om de sfeer in en om het huis mee te verhogen. U kunt dus een mooie sfeerpakket samenstellen bij de gewenste Bolsius kaarsen. Bij VanKaarstotServet geniet u van uitstekende persoonlijke service, snelle levering en goede retourvoorwaarden. De kaarsen worden netjes bij de deur afgeleverd, dus een ideale manier om uw Bolsius kaarsen te kopen.

Gouda Kaarsen

Gouda is een onderdeel van de Bolsius fabriek, dus ook de Gouda kaarsen worden door Bolsius gemaakt. Wel worden ze gemaakt met andere ingrediënten en lonten, waardoor ze andere brandeigenschappen krijgen. Gouda kaarsen branden rustig, stabiel en schoon op zonder roeten en walmen. Door het gebruik van natuurlijke was, stearine en katoenen lonten hebben de kaarsen de beste brandeigenschappen en druipen ze niet. Voor het hele overzicht klikt u hier op Gouda Kaarsen

Bolsius Kaarsen kopen

Maak het gezellig in huis en stel een leuke set kaarsen samen uit deze uitgebreide categorie met alle Bolsius Kaarsen. U kunt een Bolsius kaars kopen voor een aantrekkelijke prijs. Het kaarsenpakket wordt snel geleverd en u geniet van de beste persoonlijke service rondom uw bestelling. Kies voor sfeer en ga direct een aantal mooie Bolsius Kaarsen kopen.