Bolkaars Ø 145 mm

Grote bolkaarsen 145 mm zijn echte sfeermakers in huis en ideaal om te combineren met andere rustieke kaarsen uit de Bolsius Rustiekkaarsen collectie. Door de grootte van deze bolkaars zijn het echte blikvangers in het interieur. Ook als ze los worden gebrand op een onderzetter creëert u stijlvolle sfeerdecoratie in huis. De bolkaarsen zijn 14,5 cm in diameter en verkrijgbaar in verschillende rustieke kleuren. Voor het mooi branden van de grote bolkaarsen vindt u onderaan de pagina meer informatie. U bestelt de grote bolkaarsen nu extra voordelig bij VanKaarstotServet.nl

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bolsius Bolkaarsen 145 mm

De prachtige grote rustieke bolkaarsen van maar liefst 14,5 cm in diameter zijn een echte blikvanger in uw interieur. Ze zijn verkrijgbaar in de 20 standaard rustiek kleuren. Met 90 branduren geeft deze bolkaars lang plezier en gezellig kaarslicht. Deze grote bolkaars 145 mm is erg mooi te combineren met een aantal andere Bolsius rustieke kaarsen met matchende kleuren. In de categorie 'Onderzetters kaarsen' vindt u daar mooie presenteerbladen voor. Ook alleenstaand is deze kaars een stijlvol object en geeft het sfeer en gezelligheid in huis!

Branden van bolkaarsen 145 mm

De bol is te groot voor de lont om helemaal af te branden. De vlam zal langzaam de kaars in branden tot op de bodem. Door de rand die blijft staan geeft de bolkaars een mooie gloed in de kleur van de kaars, een heel sfeervol effect! Het overtollige kaarsvet langs de rand van deze bolkaars 145mm hoeft u dus niet weg te snijden. Dat zorgt juist voor een mooi kaarslicht. De overgebleven bolkaars kunt u gebruiken om bijvoorbeeld theelichtjes in te branden.