Bolkaarsen

Iets afwijkend, maar zeker een stijlvolle kaars is de bolkaars. Door de bolle vorm is deze een leuke toevoeging op de kaarsenset met cilindervormige kaarsen. De rustieke bolkaarsen zijn door en door gekleurd en branden mooi op. Bolsius bolkaarsen zijn verkrijgbaar in de gangbare maten, waaronder ook de grote bolkaars van 14,5 cm in diameter. Kies nu uw favoriete kleur bolkaars en stel een mooie set samen met bijpassende rustieke kaarsen.

23 producten

23 producten

Bolsius Bolkaarsen

Het grootste assortiment bolkaarsen vindt u bij VanKaarstotServet. U heeft keuze uit maar liefst 31 kleuren en 3 maten! Bolsius bolkaarsen zijn met online voordeel te bestellen in onze webwinkel. Vanwege haar unieke vorm is de bolkaars populair voor het opmaken van een kaarsenplateau en geschikt voor elk interieur. Bij de samenstelling van een leuke kaarsen-set, of deze nu voor uzelf of als cadeau is bedoeld, hoort het toevoegen van een mooie bolkaars. Vanwege de bijzondere ronde vorm geeft de bolkaars extra stijl en karakter aan de kaarsen set.

De rustieke bolkaarsen van Bolsius zijn verkrijgbaar in drie maten:
Ø 145 mm  
Ø 80 mm  

Ø 70 mm  

Bolkaarsen kopen

De bolkaarsen van Bolsius zijn in diverse winkels, online en offline, verkrijgbaar. Het voordeel bij VanKaarstotServet is de keuze uit het gehele assortiment. U kunt er alle verkrijgbare maten en kleuren bestellen. Om de kaarsenset met bolkaarsen Bolsius compleet te maken kunt u bovendien direct shoppen voor een set passende rustieke kaarsen. Zo kunt u de bolkaarsen kopen, samen met de cilindervormige rustiek kaarsen in verschillende maten. Veel shop plezier! Met de links hierboven of in het menu kunt u selecteren uit de verschillende maten bolkaarsen en vervolgens een gewenste kleur uitkiezen.