Bloemsteekkaarsen

Met de lange ranke vorm zijn de bloemsteekkaarsen zeer geschikt voor het opmaken van bloemstukken en kerststukken. Tevens bestaan er kandelaars en kaarsenhouders met een diameter waar deze bloemsteek-kaarsen in passen. Het getal achter de schuine streep geeft de diameter in mm weer. De bloemsteekkaarsen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Je hebt een bloemsteekkaars van 9 tot 14 mm in diameter. De menorah kaarsen hebben een diameter van 15mm en zijn bedoelt voor de chanoeka kandelaar.

3 producten

3 producten

Bloemsteekkaarsen kopen online

Deze kaarsen zijn uitermate geschikt voor het opmaken van bloemstukken en kerststukjes. De bloemsteekkaarsen in doosje 12 hebben de afmeting 300/9, oftwel 30 cm lang en 9mm in diameter. De overige bloemsteekkaarsen zijn 27 cm lang en 1,2 cm in diameter, 31 cm lang en 1,3 cm in diameter en 38 cm lang en 1, 4 cm in diameter. De kaarsjes van 27 cm zijn vanaf 24 stuks te bestellen, die van 31 vanaf 22 stuks en die van 38 cm vanaf 18 stuks. Voorheen werden de bloemsteek-kaarsen door Gouda geproduceerd, maar die zijn uit de handel. Deze bloemsteek kaarsen zijn een goed alternatief met zeer goede brandeigenschappen. De brandtijd is 2,5 a 4 uur per steekkaarsje afhankelijk van het formaat. Vergelijkbare lange kaarsen zijn de menorahkaarsen, die zijn 20 cm lang en 1,5 cm in diameter. En ook kerstboomkaarsjes worden vaak voor bloemstukken en kerststukjes gebruikt.

Het gebruik van bloemsteekkaarsen

Bij het maken van bloemstukken voor bruiloften, jubilea, trouwfeesten, evenementen, kerkdiensten en herdenkingsdiensten worden vaak kaarsen in het bloemstuk gestoken. Hierbij wordt het stuk opgesierd en het licht van het branden van een kaars staat symbool voor het vieren of herdenken. In de kerstperiode worden veel kerststukken gemaakt, zowel voor professioneel of bedrijfsmatig gebruik als door particulieren die sfeervolle kerstdecoratie in huis brengen. Ook wordt op bijna elke school jaarlijks gewerkt aan mooie kerststukjes die ze vervolgens voor de kerstdagen mee naar huis nemen om te branden tijdens de kerstdagen. Vanwege het lange dunne model van de bloemsteekkaarsen zijn deze perfect geschikt voor deze bloem-, en kerststukken. Ze zijn makkelijk in het stuk te steken en door de lengte steken ze genoeg uit om ook daadwerkelijk aan te kunnen steken en zichtbaar te branden. De elegante vorm geeft direct stijl aan het bloem-, of kerststuk.

Specificaties van bloemsteekkaarsen

• Lang en smal model kaars
• Verkrijgbaar in verschillende maten
• Mooie, stabiele vlam
• Geschikt voor bloem-, graf- en kerststukken
• In de kleur wit
• Verkrijgbaar tegen lage prijzen