Servetten bedrukken

Een bedrukte servet met eigen afbeelding, foto of logo is een origineel item om weg te geven of op tafel te leggen bij het diner. Voor een specifieke offerte op maat verzoeken we u even een email te sturen met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Gewenste aantal
  • Keuze uit airlaid of celstof servetten (zie onder voor uitleg)
  • Keuze uit 33 x 33 cm (lunchservet) of 24 x 24 cm (cocktailservet) of 40 x 40 cm (dinnerservet)

Na overleg zullen we dan een digitaal voorbeeld opmaken en mailen.

8 producten

8 producten

Servetten bedrukken

Bestel eenvoudig uw bedrukte servetten online bij VanKaarstotServet. Met een print, afbeelding, logo en/of tekst maakt u een servet persoonlijk en geeft u extra uitstraling aan uw feest, evenement, bruiloft, horecagelegenheid of relatiegeschenken.
De prijzen zijn inclusief verzendkosten, 21% btw en 20 tot 175 euro opmaakkosten. De levertijd bij kleinere oplages (tot 5000 stuks) is circa 10 werkdagen.
U heeft keuze uit 3 maten (24x24, 33x33, 40x40), 2 materialen (celstof of airlaid), verschillende drukgroottes en voordelige staffelprijzen. De 33x33 Celstof is de meest verkochte bedrukte servet.

Voor bestellingen vanaf 6000 bedrukte servetten werken we met de goedkopere flexoprint techniek. U kunt daarbij kiezen uit een 1 tot 4 kleuren-druk. De levertijd is 3 à 5 weken.
U ontvangt eerst een digitaal voorbeeld ter aanpassing/goedkeuring voordat geproduceerd wordt.
Voor de servetten gebruiken we standaard de gebroken witte kleur. Als u een andere kleur wenst, dan kunt u contact opnemen met Meint Schepers (0854890201 of meint [ad] vankaarstotservet.nl Klik op één van de bovenstaande opties om servetten te laten bedrukken.

Celstof en Airlaid Servetten

Bij het bedrukken van servetten kunt u kiezen uit celstof en airlaid. De celstof servetten bestaan uit 3 lagen zacht absorberend papier die worden gestanst. De kleur raakt haar scherpte iets kwijt op celstof servetten, maar de bedrukking ziet er goed uit en is professioneel te gebruiken.
Airlaid servetten lijken op linnen servetten, maar zijn gemaakt van zacht, sterk papier. Het papier van airlaid is dik en goed absorberend en heeft een luxere uitstraling. De kleurechtheid is optimaal met airlaid servetten.
Tevens is het mogelijk om op gekleurde servetten te printen, echter dient dat goed rekening gehouden te worden met de kleurechtheid. We adviseren uit te gaan van donkere kleuren op een lichte achtergrond, waarbij de kleuren goud en zilver het best dekkend zijn, ook op een donkere servet.