Knijper bedrukken

Een knijper bedrukken is uniek en bijzonder! Op zoek naar een origineel cadeau, gadget, bedankje, relatiegeschenk, souvenir of presentje? Maak dan ook je gepersonaliseerde knijper met een eigen afbeelding en/of tekst. Bij een knijper bedrukken heb je ten eerste keuze uit drie maten. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende opties, waaronder kleur, soort bedrukking, magneet toevoeging, etc. Ga nu zelf je knijper samenstellen, dan kunnen we uw persoonlijke knijper bedrukken.

3 producten

3 producten

Knijper bedrukken

Erg leuk om te geven is een bedrukte knijper. Een knijper heeft attentiewaarde, doordat het een gebruiksartikel is en je krijgt deze dus vaker in je handen. Een knijper met een magneet hang je meestal op een plek in het zicht, zoals een koelkast of magneetbord. Zodoende is het een goed idee om knijpers te laten bedrukken voor de volgende gebeurtenissen: als bedankje bij een bruiloft, ter decoratie van cadeautjes, als souvenir en relatiegeschenk voor bedrijven en winkels. Je kunt al vanaf 25 stuks je eigen knijper bedrukken met een gravure of print.

Hoe werkt het bedrukken van een knijper?

Ten eerste kies je voor de gewenste afmeting van de knijper. Vervolgens kun je bij de opties kiezen voor een kleur van de knijper, of je een print of een gravure wilt, of een magneet op de knijper moet, of je dubbelzijdige of enkelzijdige bedrukking wilt. En tot slot kun je de tekst en of afbeelding toevoegen. Voor het afrekenen klik je op 'in winkelwagen' en op 'naar afrekenen'. Hoe meer bedrukte knijpers je besteld hoe goedkoper de knijpers per stuk worden.