Gusta Rugzak Laptop

Beschikbaarheid: Op voorraad
 29,99
geen:
Gusta Rugzak Laptop
Art.nr.:
05120000

Rugzak Laptop van Gusta

Op zoek naar een mooie rugtas waar je eenvoudig en veilig een laptop in kunt steken? Uit de categorie Reistassen kunt u deze mooie Gusta Rugzak Laptop bestellen. De afmeting van de rugzak is 29x12,5x42 (lengte x breedte x hoogte). Het gewicht is 530 gram, het materiaal is polyester en de kleur is grijs. De afmeting van de rugzak is groot genoeg voor laptops tot en met 19inch. Aan de binnenkant is de rugzak gevoerd, zodat de laptop goed beschermd blijft en heb je extra vakken voor het snoer, een powerbank, externe hdd en koptelefoon. De schouderbanden zijn makkelijk te verstellen op de juiste lengte.

Over Gusta

De Gusta artikelen zijn van hoge kwaliteit en modern vormgegeven, waarbij de functionaliteit altijd een relevant onderdeel is. Omdat de productie- en invoerkosten laag worden gehouden, kunnen we de Gusta items tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Deze stevige rugzak geeft veel stevigheid aan je laptop, zodat je deze zonder schade overal mee naartoe kunt nemen, ook als handbagage in het vliegtuig.

Meer informatie
SKU 05120000

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten