Rouwkaarsen

Rouwkaarsen worden gebrand om een dierbare te gedenken, een gebeurtenis te herdenken of ter herinnering aan een persoon of situatie. Je kunt hiervoor rouwkaarsen met tekst gebruiken om ook de naam en datum toe te voegen. Een rouwkaars met naam maakt de kaars persoonlijk, waardoor de herdenkingsvlam een groter doel heeft. De vlam van de kaars staat hierbij symbool voor het 'verlichte' in religieuze of spirituele zin. Ook wel voor de oneindige herinnering. 
Een rouwkaars kopen met naam en/of datum kan eenvoudig door op de gewenste kaars te klikken en de informatie toe te voegen.

25 producten

25 producten

Rouwkaarsen met naam en datum

Het is mogelijk om op de rouwkaarsen een een naam en/of datum toe te voegen. Dit kan zowel op de gedachteniskaarsen als de gelegenheidskaarsen. Maar ook kun je een persoonlijke rouwkaars maken door op een blanco ivoren stompkaars de naam en datum met bladgoud of bladzilver te laten drukken. U kunt zelf kiezen uit het formaat van de kaars. Daarbij is het ook mogelijk om een kaars te laten bedrukken met een foto of afbeelding. Hiervoor ga je naar de categorie Kaarsen Bedrukken. Klik op de link voor meer informatie.

Rouwkaars kopen

Voor het herdenken van een persoon of gedenken van een gebeurtenis is het branden van een kaars een mooi symbolisch gebruik. U kunt hiervoor een speciale rouwkaars kopen bij VanKaarstotServet. De kaarsen zijn van hoge kwaliteit en branden mooi op. Elke rouwkaars wordt met zorg gemaakt en verzonden. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Het kopen van een rouwkaars is eenvoudig en voordelig bij VanKaarstotServet. Klik op de gewenste rouwkaars, voeg de informatie toe en reken af. We zullen uw bestelling met zorg afhandelen.