Graflichten

Graflichten zijn mooi om te gebruiken als decoratie op het graf, als sfeerlichten tijdens de ceremonie en als kaarsjes ter nagedachtenis en om een overleden dierbare te gedenken. Het assortiment van Bolsius is zeer uitgebreid en biedt graflichten in verschillende maten en kleuren, met of zonder deksel. Als grafdecoratie is het ook mooi om een duurzame RVS graflantaarn neer te zetten.

23 producten

23 producten

Graflichten ter grafdecoratie

Een respectvolle traditie is het branden van graflichten op het graf ter nagedachtenis. Het vlammetje brandt als herinnering aan en liefde voor de dierbare. Bovendien is het een mooi gebruik het graf te decoreren om een fijne plek te creëren waar je graag even langs komt. Het aansteken van een kaarsje past daar helemaal bij. De graflichten worden ook vaak gebruikt voor altaartjes op plekken waar iemand is overleden of op andere gedenkplekken waar het branden van een lichtje aanzet tot reflectie en een moment tot nagedachtenis creëert. Tegen aantrekkelijke prijzen kunt u in deze categorie sfeervolle graflicht -lantaarns kopen met mooie designs en leuk gevormd en bewerkt glas. Deze graf-lantaarns branden met navulkaarsen. Deze worden inclusief bij het licht geleverd (met uitzondering van model Maria LS2) en we adviseren om er een aantal los bij te bestellen om een tijdje vooruit te kunnen en om op de verzendkosten te besparen. Naast deze graflichten van glas en kunststof heeft u keuze uit een volledige collectie met Bolsius graflichten. Deze kaarsen voor het graf kenmerken zich door hoge kwaliteit, lage prijzen en stijlvol ontwerp. Het plaatsen van sfeervolle grafdecoratie, waaronder graflichten en graflantaarns, op het graf neemt in populariteit toe. In landen als Polen en Italië is dit gebruik gemeengoed.

Bolsius graflichten informatie

  • Eenvoudig in gebruik
  • Stabiele vlam
  • Lange brandtijd
  • Branden geheel op
  • Graflichten met deksel roest niet
  • De nr. 3 compo is met plantaardige olie verkrijgbaar

NB Eventuele stickers en de resten ervan goed van de lichten verwijderen voor het aansteken.

Het combineren van de Bolsius graflichten

De graflichten nr. 3 zijn goed te combineren met onze RVS Graflantaarns.
Tevens worden de lichtjes vaak gebruikt in combinatie met feestverlichting voor het sfeervol aankleden van een groot feest. Als je veel van deze kaarsjes willekeurig in de ruimte zet geeft dat een bijzonder sfeervol effect. Het label is er makkelijk af te halen.
Voor het branden van een kaars ter nagedachtenis van een overledene heeft VanKaarstotServet een groot assortiment kerkelijke gedenkkaarsen te verkrijgen. Klik voor meer info.