RVS graflantaarns

RVS Graflantaarns zijn duurzame design lantaarns, gemaakt van roestvrij staal. Deze stijlvolle rvs lantaarns zijn van hoge kwaliteit en heel fraai afgewerkt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Maak een keuze uit de kleuren goud, zilver, rookzilver of brons. En als design kiest u uit een een ronde voor- of achterkant, vierkant of als luxe design. Een RVS graflantaarn is een prachtig object op een grafsteen of in het altaar en is uitstekend geschikt om een lichtje in te branden ter nagedachtenis aan uw dierbare.

27 producten

27 producten

RVS Graflantaarns als grafdecoratie

Een mooi object voor op het graf is een graflantaarn van roestvrij staal. Met het lichtje in de lantaarn wordt een overleden dierbare herdacht en geeft een moment van rust bij bezoek aan de begraafplaats. Het gebruik van mooie grafdecoratie wint aan populariteit in Nederland en België. In deze webshop heeft u keuze uit een bijzondere collectie RVS Graflantaarns tegen zeer scherpe prijzen. De lantaarns zijn van hoogwaardig geperst roestvrij staal en daardoor zeer duurzaam. In tegenstelling tot de goedkopere metalen lantaarns zullen deze grafwindlichten niet roesten of verkleuren en nooit kringen achterlaten op de steen.

Soorten RVS Graflantaarns

De lantaarns zijn verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen: standaard vierkant, met ronde voorkant, met ronde achterkant en als luxe design vierkant. En verkrijgbaar in 5 kleuren: glimmend zilver, glimmend goud, mat zilver, rookzilver en brons. Horend bij de lantaarns zijn er mooie bijpassende olielampjes, led graflichten en led noveenkaarsen verkrijgbaar. Een gevuld olielampje brandt circa 24 uren. Wij adviseren om geen kaarsen te branden in de lantaarn. Het is wel mogelijk, maar dan dient de stompkaars van zeer goede kwaliteit en maximaal 10 cm te zijn. Om de lantaarn vast te zetten op het graf kunt u er een montageset bijbestellen.
U kunt de lantaarns van roestvrij staal met online voordeel kopen bij VanKaarstotServet. Naast de duurzame RVS lantaarn zijn er ook zeer degelijke en robuuste granieten graflantaarns en mooie lantaarntjes van kunststof en glas.