Kunststof en Glas Graflantaarns

14 producten

14 producten

Kunststof en Glas Graflantaarns als grafdecoratie

We zien steeds vaker dat graven met zorg en oog voor detail worden onderhouden. Daarbij is ook het gebruik van grafdecoratie steeds populairder. De traditie van mooie versierde begraafplaatsen met veel lichtjes en decoratie is heel bekend in overwegend katholieke landen als Italië en Polen. Maar we zien het ook steeds meer in Nederland en België. Met het branden van graflichten en graflantaarns kan de overleden dierbare op sfeervolle wijze worden herdacht. Door een mooi graf te maken wordt het ook leuker om de begraafplaats te bezoeken. Naast het gebruik van grafstukken en grafbloemen hoort daar een grafvaas bij en een crucifix voor op de grafsteen. Voor het herdenkingslicht is er keuze uit Bolsius Graflichten en mooie graflantaarns waar kaarsen of led lichten in gebrand kunnen worden.

Het branden van kunststof en glas graflantaarns

Elke lantaarn is voorzien van een kaars met 30 branduren. Daarna kunt u de graflantaarns branden op navulkaarsen, die u er los bij kunt bestellen. Deze kaarsen zijn te bestellen met 24, 48 of 56 uren. De lantaarns van kunststof hebben een lange levensduur en zijn voorzien van mooie designs. Door het licht in de lantaarn geven deze designs een mooie gloed op de grafsteen. De glazen graflantaarns zijn er in verschillende formaten en bewerkingen en met rood en transparant glas, welke allebei een eigen karakteristieke warme gloed geven aan de omgeving.

Kunststof en glas graflantaarns kopen online

De graflantaarns zijn eenvoudig online te bestellen. U geniet van een snelle levering, lage prijzen, retourgarantie en de beste persoonlijke service. Bij een bestelling van minimaal 16 euro wordt geen extra verzendtoeslag berekend. Deze kunststof en glas lantaarns komen namelijk uit een apart magazijn. U kunt makkelijk aan dit bedrag komen door het aan te vullen met de navulkaarsen, die zijn toch nodig en hebt u nooit genoeg.