Graflantaarns

Zeer mooi als grafdecoratie zijn de graflantaarns. Deze zijn functioneel omdat ze niet uitwaaien en zien er bovendien stijlvol uit. Het assortiment lataarns voor het graf bestaat uit RVS Graflantaarns, Kunststof graflantaarns en degelijke granieten graflantaarns. Afhankelijk van uw portemonnee en voorkeuren kunt u een keuze maken. Bij alle soorten zijn speciale lichtbronnen te bestellen.

40 producten

40 producten

RVS Graflantaarn kopen online

In de shop heeft u keuze uit verschillende soorten graflantaarns. Van strak afgewerkte luxe RVS graflaarts, tot eenvoudige kunststof lantaarntjes voor een kleine prijs. De bijzondere RVS graflantaarns worden binnen 2 werkdagen geleverd. Bent u op zoek naar een mooi decoratiestuk voor op het graf van een dierbare? Bij VanKaarstotServet heeft u een grote keuze aan lantaarns. Voor een duurzame lantaarn van hoge kwaliteit is het plaatsen van een RVS-graflantaarn een goed idee; deze lantaarns gaan lang mee, zijn te gebruiken voor ledkaarsen, olielampjes, graflichten of stompkaarsen en zien er bovendien stijlvol uit. Tevens kunt u de lantaarn vast zetten op de steen met behulp van een montageset.
In onze webwinkel heeft u keuze uit een mooie collectie RVS Graflantaarns tegen zeer scherpe prijzen. De stijlvolle lantaarns voor op het graf zijn van hoogwaardig roestvrij staal dat onder hoge druk is geperst. Het staal heeft daardoor een lange levensduur. Deze lantaarns laten geen kringen achter op het graf en roesten niet..
De graf-windlichten zijn verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen: met ronde voorkant, met ronde achterkant en vierkant. Ze zijn verkrijgbaar in 5 mooie kleuren: glimmend goud, glimmend zilver, rookzilver, brons en mat zilver,. Ook de prijs is verschillend en wordt bepaald aan de hand van de afwerking. Deze varieert van 65 tot 110 euro. Zo heeft u voor €64,95 al een mooie Vierkante graflantaarn in de kleur zwart.
De RVS lantaarns kunnen aan het graf bevestigd worden middels een montagesetje. De deurtjes (behalve van de half ronde serie) hebben allemaal de afmeting 7,5 x 17,5 cm. Hier kunt u eventueel de te gebruiken maat kaarsen op afstemmen. U kunt de graflantaarns nu met online voordeel kopen in onze webwinkel.
Horend bij de lantaarns verkopen we mooie olielampjes met matchende kleuren. Ook heeft u keuze uit handige led grafkaarsen en led noveenlichten. Die kunt u bij het artikel toevoegen.
De lichtbronnen zijn alleen in combinatie met een graflantaarn te bestellen of los voor minimaal €16,- totaal
We raden het niet aan om stompkaarsen te branden in de graflantaarn, maar het is wel mogelijk. De kaars dient dan wel van goede kwaliteit en maximaal 10 cm hoog te zijn.

RVS Graflantaarn Specificaties

• Duurzaam roestvrij staal
• Verkleuren en roesten niet. Geen kringen op de steen.
• Verkrijgbaar in 5 kleuren en 4 maten
• Handzame maten en stijlvol design
• Deurtje van 7,5 bij 17,5 cm (behalve de halfronde)
• Montageset verkrijgbaar
• Lage prijzen
• Uitstekende service
De designs variëren van vierkant, tot half rond en vierkant met ronde hoeken. De meest verkochte lantaarn is de Graflantaarn met luxe design matzilver. De aantrekkelijke vorm, perfecte afwerking en stijlvolle kleur zijn hiervoor aan te wijzen.

Graflantaarns van glas en kunststof

Tevens heeft u keuze uit een stijlvolle collectie graflantaarns die gemaakt zijn van glas en kunststof. Het gebruik van deze materialen maakt de productie minder kostbaar, waardoor deze lantaarns tegen zeer aantrekkelijke prijzen zijn te bestellen. Hoewel ze minder duurzaam zijn dan de RVS en granieten lantaarns zullen ook deze glas en kunststof graflantaarns jaren meegaan en geven ze niet af op het graf. Bovendien zien de lantaarns er heel stijlvol uit en wordt van echt glas gebruik gemaakt.
Naast het gebruik voor graven en altaartjes zijn deze graflichten ook mooi te gebruiken als sfeervolle decoratie in huis en tuin. Ze worden geleverd inclusief navulkaars, behalve het model LS2 Maria, daar dient u los een navulkaars bij te bestellen. We adviseren bij het bestellen van één van deze lantaarns ook een aantal navulkaarsen te bestellen, zodat u een tijdje vooruit kunt en tevens uw verzendkosten beperkt. Het model S202 wordt wel geleverd met een vulling, maar de navulkaarsen zijn hiervoor niet geschikt. In deze lantaarn kunt u een standaard theelicht branden. Bij buitengebruik adviseren we de graflichten regelmatig schoon te houden, zodat er geen schade kan ontstaan door aanslag en viezigheid.
Let op: minimale ordergrootte voor de categorie graflantaarns is € 18,-

Granieten graflantaarns

De meest robuuste en sterke lantaarns met de langste levensduur zijn de granieten graflantaarns. Deze lantaarns zijn gemaakt van degelijke, duurzame materialen. Het graniet is verkrijgbaar in 10 kleuren. De granietkleur kiest u nadat u op de gewenste lantaarnkleur hebt geklikt. Omdat het graniet op bestelling wordt gemaakt dient u rekening te houden met een levertijd van circa 7 werkdagen. Een zeer fraaie graf-lantaarn voor op het graf van uw overleden dierbare.