Gedenkkaarsen

Ter nagedachtenis aan een dierbare of speciale gebeurtenis worden gedenkkaarsen of een gedachteniskaars gebrand. Een gedenk kaars kan variëren in afmeting en beeltenis. En het is mogelijk om de gedenkkaarsen en herdenkingskaarsen te personifiëren door naam en datum toe te voegen. Deze worden met wasdrukletters in bladgoud of bladzilver op de kaars gezet. Je kunt bij VanKaarstotServet eenvoudig gedenkkaarsen bestellen. De kaarsen zijn van hoge kwaliteit en branden perfect op. Met een assortiment variërend van kleine gedenk kaarsjes en gedachteniskaarsen tot een grote gedenk kaars vindt u hier een passende gedenkkaars die past bij de gelegenheid. Het gaat hierbij om begrafenissen, herdenkingen, nagedachtenissen, eerbetonen, altaren en andere gedenkplekken.

24 producten

24 producten

Gedenkkaarsen ter nagedachtenis

Het branden van een kaars ter nagedachtenis of een gedachteniskaars zien we vaak terug tijdens de ceremonie in de kerk, en ook in huiselijke kring wordt vaak een gedenkkaars of herdenkingskaars aangestoken ter herdenking en herinnering. Op de ivoorkleurige kerkelijke gedenkkaarsen kunt u een naam en datum laten zetten. Ook kunt u op een blanco kaars met bladgoud of bladzilver de naam en datum laten zetten. Om de kaars stevig neer te zetten kunt u er een kandelaar in goud- of zilverkleur bij kopen. Het branden van een gedenk kaars is een mooie manier om iemand te eren en te gedenken. De gedachteniskaarsen zijn verkrijgbaar met verschillende opdrukken en in verschillende afmetingen.

Gedenkkaars kopen

Het kopen van een gedenkkaars of gedachteniskaars kan voordelig online bij VanKaarstotServet. Desgewenst kunt u een naam en datum toevoegen op de kaars. Deze kaarsen voor een gedenking branden goed op met een mooie vlam en hebben lange brandtijden. U kunt ze met online voordeel kopen en u geniet van de beste service. Ook is het mogelijk om een passende kandelaar bij de gedenkkaars te kopen.