Grafdecoratie

Steeds vaker zien we grafdecoratie gebruikt worden op begraafplaatsen. Ook in Nederland en België besteden we steeds meer aandacht aan de decoratie van het graf van onze nabestaanden en aan de decoratie-artikelen voor bij de begrafenis. Voor altaartjes worden veel graflichtjes gebruikt en tijdens de ceremonie worden vaak gedenkkaarsen gebrand. Veel gekozen zijn de grafkaarsen, maar ook de graflantaarns worden veelvuldig op graven neergezet. De grafdecoratie is aan te vullen met een stijlvolle grafvaas.

Pagina

Toon 1-60 van 141 producten

Pagina

Toon 1-60 van 141 producten

Grafdecoratie en graflichten ter nagedachtenis

Om iemand te herdenken worden vaak gedenkkaarsen en graflichten gebrand. De gedachteniskaarsen en gelegenheidskaarsen met kerkelijke afbeeldingen zijn een mooi symbool voor het eeuwige levenslicht van de overledene. In altaartjes worden vaak offerlichten of devotiekaarsjes gebrand. Deze kunt u hier in 4 maten en 3 kleuren bestellen.

Grafkaars bedrukken

Ter nagedachtenis kunt u ook kaarsen laten bedrukken met een eigen tekst en afbeelding, daarvoor gaat u naar de categorie kaarsen bedrukken. Het is ook mogelijk de naam en datum met wasdruk in bladgoud of bladzilver op een kaars te laten zetten. Klik daarvoor: kaars met wasdruk in bladgoud of bladzilver.

Overige grafdecoratie items

Naast de graflichten kunt u bij VanKaarstotServet ook terecht voor grafvazen en mooie graflantaarns. De graflantaarns zijn verkrijgbaar in zowel kunststof als rvs.
Een mooi moment om bij de overledene stil te staan creëert u met het oplaten van een wensballon. Deze bestelt u in de categorie wensballonnen.

Grafdecoratie kopen

Bij VanKaarstotServet hebt u een grote keuze uit mooie grafdecoratie artikelen. Decoreer nu ook het graf van uw nabestaande met een mooie graflantaarn, grafkaars en grafvaas en geef het de aandacht die het verdient met een brandend lichtje en bloemen. U kunt de grafdecoratie kopen tegen lage prijzen met de beste persoonlijke service. Het wordt snel geleverd en u geniet van alle goede voorwaarden van VanKaarstotServet.