Haardhout - 15 zakken mix berken & essen

Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs  209,99 Normale prijs  229,49
geen:
15 netzakken mix essen en berkenhout. De mix van berken en essen is ideaal voor de tuinhaard, vuurschaal en vuurkorf. De zakken wegen 8 kg per stuk.
Art.nr.:
GE10200_15-15-netzakken-mix-essen-berken-haardhout

ESSENHOUT EN BERKENHOUT 15 NETZAKKEN

Essen is een harde houtsoort, waardoor de brandtijd lang is en de vlammen rustig zijn. Berkenhout wordt gekenmerkt door een snellere ontbranding met een vlammenspel vol dansende en kronkelende vlammen. Berkenhout is ideaal voor vuren van 2 tot 4 blokken en om het vuur op te stoken. Essenhout is geschikt voor een lange avond stoken in een middelgrote tot grote haard. De mix van beide houtsoorten is ideaal voor gebruik in een vuurkorf, vuurschaal en tuinhaard. Dan heb je zowel mooie vlammen als een lang brandend vuur. Het hout is gedroogd tot onder de 20% vochtigheid en is daarom direct te gebruiken. Het vuur rookt niet en geeft geen vuurspetters. In de netten zit geen ongedierte of schimmel.

HOUTBLOKKEN EN NETZAKKEN

De prijs is per pallet van 15 netzakken, gemixt essen en berkenhout De houtblokken zijn gezaagd op 25 cm lengte en gekloofd op diktes van 8 tot 12 cm. Een netzak weegt circa 8 kg per stuk. Gewicht van pallet en hout: circa 150 kg (pallet hoeft niet retour) Volume: 0,35 kuub (incl. pallet) Levertijd: binnen 2 werkdagen

VOORDELEN GEMENGD ESSENHOUT EN BERKENHOUT 15 NETZAKKEN

  • Makkelijk te hanteren netzakken
  • Gemengd voor optimaal haardvuur
  • Goed gedroogd
  • Rookt en spettert nagenoeg niet
  • Genoeg voor een paar avonden stoken en te delen met buren, vrienden en familie

BRANDADVIES

Het hout is geschikt voor alle binnen houthaarden. Voor buiten is het sfeervol om het haardhout te branden in een vuurschaal, vuurkorf of tuinhaard.
Bij VanKaarstotServet bestelt u met online voordeel:
Meer informatie
SKU GE10200_15-15-netzakken-mix-essen-berken-haardhout

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten