Valentijn Cadeau

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Op deze dag kun je je geliefde eens heerlijk in het zonnetje zetten en trakteren op een sfeervol diner en speciale avond of je geheime liefde verrassen met een lieve brief of cadeautje. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een aantal sfeervolle Valentijn Cadeaus en romantische artikelen weten te selecteren die opvallen door design, kleur, prijs en originaliteit. Ook kun je sfeerartikelen uit de shop gebruiken om de tafel gezellig op te maken of een hele sfeervolle avond te creeëren.
Op deze pagina vind je sfeervolle Valentijn tips en romantische cadeautjes voor Valentijn. Ook zijn Valentijn aanbiedingen toegevoegd.
Ook een leuk idee voor je valentijn is het bedrukken van een kaars met een romantische foto en tekst, ga naar Kaarsen Bedrukken om te bestellen.
Hoogtepunt van een romantische valentijnsdate is het oplaten van een wensballon. Een mooie grote rode wensballon kun je bestellen in de categorie wensballonnen: Wensballon Rood. En als je dan toch romantisch buiten staat, dan adviseren we ook een paar Zweedse fakkels te branden!
Voor romantische leuke Valentijn ideeën, tips, cadeaus en Valentijnsfeer ben je dus bij VanKaarstotServet aan het juist adres!

54 producten

54 producten

Ideeën voor een mooi Valentijnscadeau

Het is altijd even zoeken om iets liefs, leuks en romantisch te kopen voor je Valentijn. VanKaarstotServet heeft daarom een aantal producten uit de webshop geselecteerd die passen bij dit liefdesfeest, zodat je met één oogopslag de perfecte tips en ideeën hebt voor een romantische Valentijnscadeau. kijk rustig even rond, veel plezier en geniet van de dag!

Een perfecte Valentijnsdate

Aan romantische artikelen tijdens de valentijnsdate mag het natuurlijk niet ontbreken. Bij dit feest is het beter om te overdrijven dan de romantiek te kort te doen. Dus leef je uit met slingers, kaarsen, haardvuur, fakkels, lekker eten, geuren en kleuren.

Hoe zit jouw ideale Valentijnsdate eruit?

Nou, dat begint als volgt: Op 13 februari heb je een brief gepost, waarin je prachtig hebt beschreven waarom je je Valentijn zo bijzonder vindt. Deze ontvangt zij/hij 14 februari op Valentijnsdag. In die brief nodig je je Valentijn uit voor een romantische middag/ avond met z'n tweetjes. Die uitnodiging heb je ook op een leuke manier alvast ge-apped, zodat er wel op tijd rekening mee wordt gehouden..
Op Valentijnsdag, einde middag, komt je date langs of je geliefde thuis (of je haalt hem/haar even op). De kamer heb je gedecoreerd met mooie rode kaarsen en natuurlijk staat een grote bos rode rozen te stralen en een glaasje rode wijn te wachten. In je huis hangt een heerlijke rozengeur, door een aantal Geurkaarsen met zachte sfeervolle geur die je her en der brandt.
Buiten heb je een aantal fakkels en vlamschalen branden, gewoon, omdat het zo mooi staat. Candle bags met hartjes verlichten het pad. De tafel heb je sfeervol gedekt met leuke servetten, tafelkaarsen en andere tafeldecoratie. Je hebt heerlijke pasta gemaakt met een verfijnde mediterrane salade en tijdens het eten bij kaarslicht laat je elkaar weten hoe fijn het is om samen te zijn. In de sfeer van romantiek geef je een leuk cadeautje, een echt valentijnscadeautje.
Na het eten gooi je snel wat haardhoutblokken in de tuinhaard of vuurkorf of steek je er makkelijk een zweedse fakkel in aan. Samen met je Valentijn geniet je na van het eten met een laatste wijntje bij een sfeervol haardvuur. Tot slot laat je samen een grote wensballon de lucht in vliegen en wens je elkaar veel liefde toe..
What a date!!

Mocht je vragen hebben over bepaalde Valentijn cadeautjes, dan kun je altijd mailen aan meint {ad} vankaarstotservet.nl of bellen: 0854890201.

Enjoy! Opzoek naar een bijzondere Valentijn cadeau? Dan is de Himalaya zoutlamp gegarandeerd ook een succes!