Relatiegeschenken

Voor een bedrijf is het goed om origineel te zijn met een relatiegeschenk dat aanspreekt. Relatiegeschenken dienen bovendien een hoge attentiewaarde te hebben, zodat er meermaals aandacht is voor het bedrijf. Bedrukte producten zijn daarom heel geschikt. De meeste relaties en klanten zetten het item op een zichtbare plaats neer en meestal wordt het ook werkelijk gebruikt.

Bedrukte kaarsen als relatiegeschenk

De stompkaarsen die wij gebruiken hebben een lange brandtijd, zodat het kaarsje langdurig de aandacht zal trekken. Kaarsen werken bovendien sfeerverhogend en zorgen voor een gezellige ambiance.
Bij vanKaarstotServet kunt u professioneel en tegen de laagste prijs kwaliteitskaarsen laten bedrukken. U heeft keuze uit 7 maten, 2 kleuren en 2 druktechnieken. Voor meer informatie gaat u naar de pagina Kaarsen bedrukken.

Bedrukte servetten als relatiegeschenk

Servetten met uw logo zijn goed te gebruiken in de bedrijfskantine, in kerstpakketten, op beurzen, als geschenk of leuke gadget. Bij VanKaarstotServet heeft u keuze uit de standaard celstof of luxe airlaid servetten. U kunt full color printen per 100 stuks of meer dan 6000 servetten laten bedrukken met flexoprint (goedkoper). Voor meer informatie gaat u naar Servetten Bedrukken.

Bedrukte candle bags als relatiegeschenk

Wees origineel en voeg de leuke bedrukte candle bags in een mooie giftbox toe in het kerstpakket of laat de candle bags bedrukken als leuke give-away. De bags zijn samen met een te personaliseren wenskaart, theelicht en houder mooi verpakt in een gift box, welke ook uw eigen afbeelding/ logo heeft . Voor meer informatie gaat u naar Candle bags bedrukken.

Bedrukte wensballonnen als relatiegeschenk

Een uniek geschenk is een bedrukte wensballon. Het oplaten van een wensballon is erg bijzonder. En met uw eigen afbeelding/ logo natuurlijk helemaal! Voor meer informatie gaat u naar Wensballonnen bedrukken.

Bedrukte mokken als relatiegeschenk

Niks mooier om als bedrijf thee en koffie te kunnen serveren uit eigen mokken. Dit geeft het bedrijf extra allure en geeft blijk van een professionele manier van ondernemen. Eigen bedrukte mokken zijn een must voor de bedrijfskantine, een perfecte toevoeging voor bedrijfsfeesten en beurzen en een prachtig relatiegeschenk. Voor meer informatie gaat u naar: Mokken bedrukken.

Prijzen zijn incl. btw, verzendkosten, opzet- en clichékosten.
Voor meer informatie over het bestellen van onze relatiegeschenken neemt u contact op met Meint Schepers meint {ad} vankaarstotservet.nl of 0854890201.
Op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Dan is de Himalaya zoutlamp gegarandeerd ook een succes!

24 producten

24 producten