Paasdecoratie

Breng een heerlijke paassfeer op tafel met sfeervolle paasdecoratie artikelen, zoals paasservetten, paaskaarsen en eikaarsen. De paasdagen zijn bij uitstek geschikt om lekker te genieten met het gezin en de familie van een paar vrije dagen en het ontluikende voorjaar. Daar hoort natuurlijk ook wat extra sfeer bij! Geel en groen zijn de kleuren die daarbij passen. In deze categorie dan ook een mooie collectie paasartikelen met die kleuren.

35 producten

35 producten

Paasdecoratie voor sfeer in huis en op tafel

Maak het sfeervol in huis voor de paasdagen met leuke groene en gele paasdecoratie artikelen. De paasdagen gaan gaan hand in hand met het begin van het voorjaar. Tijdens het paasweekend kan vaak al volop genoten worden van zon, terras, een lange wandeling en bijkomen in de tuin. In deze categorie vindt u onder meer paaskaarsen, eikaarsen, paasservetten, bolkaarsen, geurglazen, servies, fakkels, tafeldecoratie en gele rustiek kaarsen. Bovendien hebben we voor dit jaar ook de traditionele Paaskaarsen online! Klik de link of kijk snel hierboven voor de paasproducten en stel meteen een sfeervol paasinterieur en opgemaakte paastafel samen met onze paasartikelen en paasdecoratie!

De paasviering

Speciaal voor pasen heeft VanKaarstotServet alle sfeerproducten verzameld die de sfeer van uw paasdagen zullen verhogen. Pasen staat traditioneel in het teken van de wederopstanding van Jezus, drie dagen na zijn kruiziging. Pasen wordt tegenwoordig gevierd met het beschilderen, zoeken en eten van eieren, met een heerlijk paasontbijt, paasbrunche en/of paasdiner en het eten van chocolade-eitjes door de dag heen. Het interieur en de tafel worden gedecoreerd met (afbeeldingen van) paashaasjes, paaskuikentjes, paaseitjes en paastakken. Geel en groen zijn de meest gebruikte kleur voor het opmaken van de paastafel en voor de paasaccessoires. Oftewel: een gezellige tijd om samen met familie en vrienden door te brengen en te genieten van de welverdiende paasrust in een lekkere paassfeer.

U kunt de paasartikelen eenvoudig aan vrienden en familie tippen door gebruik te maken van de social share buttons of een verlanglijstje te mailen.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd mailen aan info { ad} vankaarstotservet.nl of bellen: 0854890201.