Kerstpakketten bestellen

Elk jaar in oktober en november gaan veel bedrijven en organisatie kerstpakketten bestellen. VanKaarstotServet is uitstekend ingericht voor het online bestellen van kerstpakketten. Naast de kerstproducten, waaronder de kerstkaarsen, Gusta Kerstsfeer artikelen en kerstservetten, is ook ons standaard assortiment altijd veel gebruikt voor het samenstellen en bestellen van kerstpakketten. In deze categorie worden de meest populaire kerstartikelen voorgesteld, maar u kunt natuurlijk door de gehele webshop zoeken. U kunt voordelig online kerstpakketten bestellen voor collega's, vrienden en famlie bij VanKaarstotServet.

Pagina

Toon 1-60 van 64 producten

Pagina

Toon 1-60 van 64 producten

Kerstpakketten Bestellen

Voor het samenstellen van een mooi kerstpakket voor uw medewerkers of relaties bent u hier aan het juiste adres. Vele bedrijven en organisaties hebben reeds van onze services gebruik gemaakt met kerstpakketten bestellen. U heeft ruime keuze uit kaarsen, servetten, theelichthouders, kerstknijpers en kaarsenhouders. Allen met kerstdesign en kerstmotieven beschikbaar. Het zijn veel gebruikte kerst-items met een eigentijdse look. U kunt zelf producten kiezen en hoeft dus niet te kiezen uit 'voorgemaakte' kerstpakketten.

VanKaarstotServet komt tegemoet aan uw wensen. Uw voordelen:

• Het gehele Bolsius & Gouda kerstkaarsen assortiment, Gusta kaarsen, PAW Kerstservetten en Kerstdecoratie artikelen.
• Bestellen vanaf één kerstpakket is mogelijk.
• U kunt producten bestellen en zelf de kerstpakketten maken
• U kunt ook ons opdracht geven voor het maken van de pakketten (maximaal 30 stuks, neem contact op voor offerte).
• Wij hanteren scherpe prijzen en u kunt eenvoudig online bestellen.
• U kunt op factuur bestellen.
• Persoonlijke service en snelle levering.

Het meest verkochte artikel in december zijn de kerstboomkaarsjes en andere kaarsen met kerstkleur, design, motief of geur. In de categorie Kerstkaarsen kunt u een keuze maken uit diverse kerst-kaarsen, waaronder de zeer populaire kerstboomkaarsjes. De kerstkaarsjes voor in de boom zijn verkrijgbaar in 3 kleuren; wit, ivoor en rood. Ze zijn verpakt per 20 stuks in een leuke verpakking..
In de categorie servetten heeft u keuze uit een prachtige collectie Kerstservetten met stijlvolle designs voor de kerstdagen.

Voor bijzondere kaarsenhouders en theelichthouders voor uw kerstpakket heeft u keuze uit:
Bolsius Theelichthouders,
Kandelaars & Kaarsenhouders

U kunt direct online afrekenen of ervoor kiezen op rekening te bestellen.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Voor vragen en advies over het samenstellen van uw kerstpakketten kunt u contact opnemen met Meint Schepers - meint [ad} vankaarstotservet.nl

Wilt u het kerstpakket uniek maken? Dan is de Himalaya zoutlamp gegarandeerd ook een succes! met een Himalaya zoutkristal lamp zuivert u de lucht, de lamp zorgt voor een verbeterde energiebalans in huis, waardoor er meer kalmte en ontspanning heerst.

Kerstpakket samenstellen en online kerstpakketten bestellen

Stel nu zelf een mooi kerstpakket samen voor de medewerkers in uw organisatie en voor onder de kerstboom voor familie en vrienden. U kunt een kerstpakket per stuk bestellen, door eenvoudig uw winkelwagen te vullen met de items die u leuk vindt in het pakket. Doordat u het creëren van een mooi kerstpakket volledig in eigen hebt is het fijn online kerstpakketten bestellen bij VanKaarstotServet. Omdat bij VanKaarstotServet zeer scherpe prijzen worden gehanteerd en zeer regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen hebben kunt u goedkope kerstpakketten bestellen in deze shop. Bovendien kunt u als bedrijf op factuur bestellen en worden de artikelen snel geleverd. Kijk dus gelijk voor ons mooie assortiment en u kunt direct prachtige kerstpakketten online bestellen.