Trouwdecoratie

Een trouwerij of bruiloft is een grote belevenis, voor velen de mooiste dag van hun leven. Er wordt veel tijd, energie en geld geïnvesteerd om er een fantastische dag van te maken. Daar horen ook sfeervolle trouwdecoratie artikelen bij. Maak van het huwelijksfeest een spetterende avond en van de ceremonie en diner een hele gezellige aangelegenheid. Geniet nog meer van de dag met deze prachtige sfeeritems voor een fantastische bruiloft.

Pagina

Toon 1-60 van 89 producten

Pagina

Toon 1-60 van 89 producten

Trouwdecoratie en sfeeritems voor huwelijksfeest

Hier vindt u al onze artikelen die van het bruiloft en huwelijksfeest een onvergetelijk sfeervol en romantisch feest maken!
Onze trouwdecoratie (klik op de link voor meer info):
Kerkelijke Huwelijkskaarsen, op deze huwelijkskaarsen kunt u ook de namen van het bruidspaar en de trouwdatum in wasdruk met bladgoud of bladzilver laten zetten. Grote stompkaarsen geven een mooie sfeer en ambiance. Kerkkaarsen, deze kaarsen zijn er in verschillende maten en kunt u ook laten bedrukken met naam en datum.
Wensballonnen XXL, het moment dat het bruidspaar en mensen rondom het bruidspaar de wensballonnen oplaten en deze sereen de lucht in zweven geeft een heel bijzonder moment om een gelukswens te doen met gasten.
Helium Ballon Duiven en Harten, het oplaten van een grote tros helium ballonnen is natuurlijk het ultieme moment op een bruiloft. Zeker als de ballonnen in de vorm van duiven ook nog eens wegfladderen als duiven! (het materiaal is snel afbreekbaar in de natuur, dus vormt geen gevaar voor dieren en vogels).
Dreamlights, deze slingers met mini lampionnen zijn erg sfeervol om op de feestlocatie her en der op te hangen. Wasfakkels, deze fakkels zijn ook in de hand te houden en zijn dus geschikt om bijvoorbeeld 's avonds een mooie uitgeleide voor het bruidspaar te doen voor het bruidspaar. Zweedse fakkels zijn erg leuk bij de entree voor een prachtige binnenkomst op de trouwlocatie. Met Gekleurde vlam fakkels buiten geniet je van fakkels in verschillende kleuren.
Papieren lampionnen en Led- Lampionnen, hiermee kun je de feestlocatie supersfeervol aankleden. Hang her en der de papieren lampionnen aan het plafond en er ontstaat een mooie chique entourage.
Waterlelie kaarsen, leuk voor als er een vijver o.i.d. is buiten bij het trouwfeest. Deze waterlantaarns zien er prachtig uit in het donker op het water. Candle bags
, hiermee kun je bijvoorbeeld een pad maken naar de entree of in de tuin. In het donker zijn deze kaarsenzakken een heel bijzonder gezicht. Ze zijn ook beschikbaar met een hearts en doves print.
Trouwservetten, zorg voor een leuke aankleding van de dinertafel met een paar mooie servetten of tafelkleden.
Servetten Bedrukken met een foto van het bruidspaar en de trouwdatum of andere afbeelding is ook mogelijk en de Gouda Gotische & Kroonkaarsen zorgen voor een prachtige aankleding van de tafel.
• Als trouw-bedankjes is het een leuk idee om Eigen bedank-kaarsen te bedrukken om uit te delen of later op te sturen.

Trouwdecoratie voor romantiek, sfeer & feest

Trouwen is bijzonder en de huwelijksdag wordt vaak als mooiste dag van je leven gezien. Maar voor het zover is dient er een hoop geregeld te worden. Gelukkig hoeft het bruidspaar niet alles zelf te bedenken. Naast de wedding planner, vrienden en familieleden, die hun uiterste best doen om van het huwelijk een succes te maken, zijn er ook vele websites met allerlei tips en informatie voor een fantastische bruiloft.
VanKaarstotServet biedt ondersteuning door alle trouwartkelen en trouwdecoratie items, die uitermate geschikt zijn voor een sfeervolle trouwdag, voor u te hebben verzameld in deze trouw-categorie. Om van het bruiloftsdiner en huwelijksfeest iets speciaals te maken bieden wij sfeervolle en romantische artikelen die het verschil maken tussen een geslaagd huwelijk of een fantastisch mooi trouwfeest! Ook voor originele huwelijksbedankjes na de bruiloft hebben wij een goed idee.

De trouwdecoratie collectie

* Met de welbekende wensballonnen XXL creëert u een bijzonder moment voor het bruidspaar. Het trouwpakket (15% korting) bestaat uit één XXL hart (voor het bruidspaar), 10 wensballonnen voor de bruiloftgasten en 10 candle bags om een sfeervolle plek te maken. Selecteer zelf de kleur. Natuurlijk zijn de items ook los verkrijgbaar.
* Geschikt voor het verlichten van een pad of buitenruimte zijn de dreamlights, wasdoekfakkels, zweedse fakkels, gekleurde vlam fakkels en candle bags.
* Wat ook heel bijzonder is, is het oplaten van helium ballon duiven. Deze duiven, van natuurlijk afbreekbaar materiaal, zijn zo vormgegeven dat het lijkt alsof echte duiven wegvliegen. Alleen kunt u er langer van genieten, zijn de duiven goed te 'timen' en bent u een stuk goedkoper uit. De benodigde helium tankjes staan als laatste afgebeeld.
* Voor sfeer in de vijver of waterpartij heeft u keuze uit mooie waterlelie kaarsen. Deze schitterende waterlantaarns geven romantiek aan het water!
* Bij kerkelijke huwelijken worden vaak huwelijkskaarsen met een religieuze afbeelding gebrand. VanKaarstotServet heeft een bijzondere collectie.
* Voor tijdens het huwelijksdiner of het trouwfeest kunt u sfeer maken met mooie grote stompkaarsen of kerkkaarsen (zonder afbeelding) en voor bij het diner is een trouwservet een mooie extra decoratie. Voor op de dinertafel adviseren wij (XXL) Gouda Gotische kaarsen wit of ivoor.
* Als trouw-bedankje voor de gasten is het leuk om een kaars te laten bedrukken met een mooie trouwfoto en een dankwoord. Deze kunt u meegeven of later opsturen/ brengen. Ga direct naar kaarsen bedrukken.
* Als tafeldecoratie is het een sfeervolle eyecatcher om servetten met een eigen bedrukte afbeelding te gebruiken. U kunt al vanaf 100 stuks full color servetten laten bedrukken (met persoonlijke foto en/of tekst). Ga direct naar Servetten Bedrukken.

Houd u van sfeerverlichting? Dan is de Himalaya zoutlamp gegarandeerd ook een succes!