Amnesty Webshop

Amnesty International streeft er naar om iedereen een kans te geven om te leven in een wereld met gelijke rechten. De organisatie biedt directe steun aan mensen en organisaties om op te komen voor zijn of haar mensenrechten, zoals deze staan beschreven in de universele verklaring voor de rechten van de mens. Via de webshop VanKaarstotServet kunt u ook het werk van Amnesty International ondersteunen, door de aankoop van sfeerartikelen uit deze categorie.

5 producten

5 producten

Amnesty Webshop, ondersteun het en haal sfeer in huis

Bij een bestelling uit de Amnesty Webshop van boven de € 25,- betaalt u geen verzendtoeslag.
Met een aankoop uit de Amnesty Webshop ondersteunt u deze organisatie bij het verwezenlijken van haar humanitaire doelen. De opbrengst komt ten goede aan projecten voor de rechten van de mens. Amnesty voert actie, doet onderzoek en steunt verdedigers van mensenrechten wereldwijd. Kom op voor de mensenrechten en koop ook een aantal leuke producten uit deze categorie! Het assortiment bestaat uit theelichten, wenskaarten, kaarsen, kerstkaarten, servetten, gotische kaarsen en glaskaarsen en er worden regelmatig nieuwe artikelen toegevoegd. De artikelen zijn allen eerlijk en duurzaam geproduceerd. Een aankoop in de Amnesty Webshop is een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier om sfeer te creëren thuis.

Wordt lid van Amnesty International

VanKaarstotServet beoogt met dit webshop-onderdeel het goede werk van Amnesty te ondersteunen en de humanitaire doelstellingen van de organisatie onder de aandacht te brengen. Met de opbrengst uit de webshop dragen wij een steentje bij aan de financiering van de projecten ter behartiging van de rechten van de mens. We hopen dat we bijdragen aan enige bewustwording onder het Nederlandse en Belgische publiek door het goede werk van Amnesty te benadrukken en een lidmaatschap aan te moedigen. Dus: wordt lid van Amnesty en blijf op de hoogte van de bijzondere projecten van dit goede doel!