Druipkaarsen multicolor (set van 2)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs  9,89 Normale prijs  10,79
  • Koop 20 voor  9,39 en bespaar 5%
geen:
Druipkaarsen multicolor (set van 2 stuks) met 1,5 branduur.
Art.nr.:
800012

Druipkaarsen branden

Het branden van druipkaarsen geeft een heel bijzonder effect. De kaarsen zijn zo gemaakt dat het kaarsvet aan de zijkant naar beneden druipt. Door de ophoping van kaarsvet ontstaan mooie vormen. Dat is zeker het geval als u een kandelaar of fles meerder keren gebruikt voor het branden van een druipkaars. Deze druipende kaarsen zijn van goede kwaliteit en branden mooi op. Zorg wel voor een ondergrond waarop kaarsvet terecht mag komen. Het effect van drupkaarsen komt mooi tot zijn recht in een lege wijnfles. De laatste jaren hebben de druipkaarsen een opmars doorgemaakt en behoren inmiddels weer tot één van de populairste kaarsen uit het assortiment.

Druipkaarsen Informatie

De kaarsen zijn circa 30 cm lang en 2,9 cm in diameter en branden circa 1,5 uur (afhankelijk van de omstandigheden). Hoe sneller en onregelmatiger een zgn. tropfkerz opbrandt, des te mooier het druip-effect. Druipkaarsen worden veel gebrand in de donkere wintermaanden en in de kerstperiode. Voor kerst worden ook veel kerstboomkaarsjes wit, rood en ivoor in de boom aangestoken. Dat geeft een gezellig en sfeervol effect.

Druipkaarsen Specificaties

  • Productnaam: Druipkaarsen multicolor (set van 2)
  • Maat: 30 cm lang en 2,9 cm in diameter
  • Branduren: 1,5
  • Kleur: rood/wit/blauw/oranje
  • Verpakt per set van 2.
Bestel 15 sets drijfkaarsen en ontvang extra korting! Bij VanKaarstotServet hebt u keuze uit het grootste assortiment kaarsen online. Voor elke gelegenheid vindt u een passende kaars. Ook voor de kerstdagen hebt u keuze uit een uitgebreid assortiment kerstkaarsen.
Video van brandende druipkaars:.
Voor het branden van bijzondere kaarsen kunt u, voordelig hier online, een mooie set druipkaarsen kopen.
Meer informatie
SKU 800012
Kleur rood/wit/blauw/oranje
Branduren 2