Doopkaars 9000 serie (400/40)

Vanaf  26,59 Normale prijs  30,89
geen:
De kerkelijke doopkaars 9000 serie, verkrijgbaar in 4 kleuren. Maak een kleurkeuze en voeg desgewenst een naam en datum toe.
Art.nr.:
9000-00-doopkaars

Doopkaars met Px symbool en water

De Griekse letters P en X vormen de eerste letters van het woord Christus. Het water staat in verband met het verlichtende doopwater in de dooptraditie. Het branden van een doopkaars is een christelijke traditie tijdens het doopsel. Tijdens de officiële kerkelijke ceremonie wordt de kaars aangestoken met de Paaskaars. Traditioneel worden ook de naam en de doopdatum op de kaars gezet. Deze kunt u toevoegen tegen een meerprijs. In de regel wordt alleen de voornaam hierbij gebruikt. De voornaam kan bestaan uit 1 tot 3 namen. Het aantal kunt u selecteren.De datum wordt weergegeven als 01-01-2001.

Doopkaars 9000 serie informatie

• De Doopkaars is 40 cm lang en 4 cm in diameter• De kaars is wit, het reliëf heeft een kleur.• Het reliëf bestaat uit de Px en water symbolen• U kunt kiezen uit vier kleuren: blauw, groen, geel of rood. • In de opties kunt u de naam en datum op de kaars laten zetten in wasdruk met bladgoud of bladzilver (tegen een meerprijs).
Meer informatie
SKU 9000-00-doopkaars

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten