Over Ons


* T  085 4890201     * E  info{ad}vankaarstotservet.nl    

 

 

VanKaarstotServet is de grootste sfeerwinkel online. U vindt hier alles om huis en tuin sfeervol te decoreren. Ook voor trouwartikelen, kaarsen bedrukken, relatiegeschenken en kerstpakketten bent u bij ons aan het juiste adres. VanKaarstotServet levert aan particulieren en bedrijven in Nederland en België.
Wij leveren direct uit magazijn; we kunnen u daarom goedkoop en snel leveren. VanKaarstotServet is in het register van het 'Webshop Keurmerk' , 'Digikeur', 'Shopwiki', 'Webshoptoppers', 'Webwinkelsoverzicht' en 'Thuisvergelijken' opgenomen als veilige en betrouwbare webwinkel.

 

   Webshop Keurmerk          Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker Webwinkelsoverzicht
VanKaarstotServet werkt samen met grote online retailers om de organisatie en de producten onder een breed publiek onder de aandacht te brengen. Zo vindt u onze producten onder meer bij Bol.com, Beslist, Kieskeurig, Shopmania en affiliate-sites vanTradeTracker.

Bol.com    Beslist    Tradetracker Acties.nl

Via Ekomi beoordelen klanten ons op een eerlijke en onafhankelijke wijze:
 

VanKaarstotServet heeft een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van auto's door het thuiswerken en online werken optimaal in te zetten, een zgn. 'paperless office' te hanteren (dus minimaal printen en kopiëren) en door gebruik te maken van de groenste verspreider van Nederland (PostNL).

Voor vragen mbt de voorraad, producten, levering en bezorging kunt u ons het makkelijkst bereiken via de mail op info [ad] vankaarstotservet.nl. Ook voor vragen mbt offertes, marketing, administratie en de organisatie kunt u contact opnemen via info [ad] vankaarstotservet.nl. Mocht u persoonlijk contact wensen, dan kunt u ons bereiken op 085 4890201.


Disclaimer: Het branden van kaarsen en gebruik van de producten uit de webshop is voor eigen risico. VanKaarstotServet kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van het gebruik ervan.

VanKaarstotServet

Contactpersoon: Arvid Bosch van Rosenthal 

 

Expeditieweg 9
7007 CM Doetinchem
T: 085 4890201
E: info [ad] vankaarstotservet.nl 
KvK nr: 86196502
BTW id: NL863892310B01 
IBAN:  NL06 ABNA 0110 6268 18

 

Volg vanKaarstotServet via:

Twitter vanKaarstotservet    Facebook vanKaarstotservet     Wordpress Blog vanKaarstotservet   Youtube vanKaarstotservetLinkpartners:

 

Zie Links 

 

Bolsius  Gouda Kaarsen 

RelatiegeschenkenKerstballenExclusieve relatiegeschenken, waaronder design uurwerken, vazen, klassieke balpen of sleutelhanger.  Interieur.uwpagina.nlStoelen, banken en andere design meubelsGratis adverteren op Open Handel - Gratis adverteren op Open Handel. Nieuwe en tweedehands producten en diensten vraag en aanbod, zakelijk en ook voor particulieren. Kaarsen Uw Pagina  Handig Shoppen  Dagaanbieding  Balonnen  Haardhout.startpagina  Zaden.startpagina  Huurwoningen  Spiegelau wijnglazenBoxspring outlet bij Iboxz.nl